1750'den Fazla "TÜRKİYE'NİN EN GÜZEL VİLLA MODELLERİ" ile Hizmetinizdeyiz!

Bir ev akıllı sıfatını alabilmesi için, birbiri ile haberleşebilen ve uyum içinde çalışabilen aydınlatmalar, perdeler – panjurlar, televizyonlar, klimalar,müzik sistemleri, vb. gibi tüm elektirikli aletlerin tek bir kumanda ve-veya internet üzerinden kontrol edebilen sisteme sahip olması gerekir.

Neden akıllı ev villa?

Zaman, tasarruf, güvenlik, konfor ve eğlence noktalarında artıları var. Bu artıları kısa kısa açıklayalım.

Zaman; ev otomasyonu ile zaman harcatan bir çok iş otomatik hale gelmekte, müdahale sayınız azalmakta. Örneğin akşam hava karardığında perdeler otomatik kapansa tek tek kapatmakla uğraşmanız gerekmeyecek. Mutfak robotunuz siz uyanmadan 10 dakika önce kahvaltıyı hazırlamaya başladığında kalktığınızda mutfağa sadece hazır olan kahvaltınızı yemek için gireceksiniz.

Tasarruf; enerji tasarrufu üzerine kuracağınız akıllı ev villa sistemi parasal olarak size orta ve uzun vadede çok faydalı olabilir. Akıllı kombi ile yaptığınız yatırımı ilk senede, düşen doğalgaz faturanız ile karşılayabilirsiniz. Odada kimse olmadığını anladığında ışıkları söndüren akıllı ışıklandırma sistemi ile elektrik faturanızdaki düşüşü farkedeceksiniz.

Güvenlik; akıllı Güvenlik Sistemleri ile güvenlik seviyesi kuvvetlenebiliyor. Güvenliği sadece hırsızlık olayları açısından düşünmeyin. Prizde unuttuğunuz ütünün elektriğini kesen akıllı ev villaniz olduğunda evden çıktıktan sonra ütüyü açık mı bıraktım diye düşünmeniz gerekmez. Küçük çocuğunuzun tek başına balkona çıktığını farkedip sizi uyaran bir sistem istenmeyen durumları engelleyebilir.

Evinizi akıllı ev villa yapabilir misiniz?

İster akıllı ev villadan alın ister mevcut evinizi akıllı ev villaya dönüştürün, her iki durumda da kurulmuş veya kurulacak olan sistemin ihtiyaçlarınızı karşılayacağından emin olmalısınız. Yoksa konfor, zaman, para kazanayım derken harcama yapıp bunların hiç birini kazananamak da mümkün. O yüzden mevcut evinize kurulum yapacaksanız neye ihtiyacınız olduğunu belirlemeli, yeni bir akıllı ev villa satın alıyorsanız ev ile beraber gelen akıllı ev villa sistemlerinin size konfor ve kazanç sağlayıp sağlamayacağını araştırmalısınız.

Akıllı ev villayi nasıl yapacağım diye düşünüyorsanız evinizi akıllı ev villaya dönüştürürken kullanabileceğiniz bir çok uygulama var. Tavsiyemiz, kablolama gerektiren uygulamalara dikkatli yaklaşmak. Bu tür uygulamalar sonrasında boya, renovasyon gibi ek masraflara yol açabilir. Günümüzde ister wireless (wi-fi) olsun ister sim kartlarla artık bir çok kablosuz çözüm sunulmakta.

Bu sistem ile konuşabilen modern cihazlar kullanabileceğiniz gibi her ihtiyacınıza özel bir cihaz satın alıp direkt olarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Örneğin akıllı bir kombi satın alarak uzaktan cep telefonunuz ile kumanda edebilir, eve gelmeden ısıyı artırabilir hem para tasarrufu sağlar hem de konfor kazanırsınız.

Benzer Yazılar

Arsa Üzerine Ev Villa Yapma Maliyeti Nedir?

Arsa Üzerine Ev Villa Yapma Maliyeti Nedir?

Eğer, bir arsa satın alacak ve üzerinde inşaat gerçekleştirecek kadar maddi güce sahipseniz ya da gelir elde etmek için bir arsa üzerinde inşaat gerçekleştirmek istiyorsanız, öncelikle ortalama olarak arsa üzerine ev yapma maliyeti konusunda bir bilgi sahibi olmanız gerekiyor. Çünkü her kentte inşa edilecek yapı için ortaya çıkan maliyetler; kullanılan inşaat malzemelerinden vergi ve işçilik […]

SerVilla Çelik Villa – Hafif Çelik Villalar

SerVilla Çelik Villa – Hafif Çelik Vill...

Kullanım alanları geleneksel sistemli konutlara göre %7-10 daha fazladır. Hızlı ve güvenilir bir yapı sistemine sahip olmalarından dolayı imarlı arsası olanlar, yükleniciler ve kooperatifler için yapı sigortasına ve mortgage konut kredi sistemine en uygun evlerdir. Çevrecidir. Prefabrik değil, uzun ömürlü, konfor standardı yüksek, kalıcı konutlardır. Ulusal ve uluslararası tüm yapı şartnamelerine uygundur. Depreme en dayanıklı […]

Müstakil Ev Villa İnşaat Tamamlama Kredisi

Müstakil Ev Villa İnşaat Tamamlama Kredisi

ZİRAAT BANKASI İnşaat Tamamlama Kredisi Evinizin inşaatına bir tuğla da bizden! Konutunuzun kalan inşaatının tamamlanması için kredimize başvurun, 120 aya kadar vade imkânı ile uygun koşullarda hemen ev sahibi olun. Özellikleri 120 aya kadar vade imkânı bulunmaktadır. İnşa hâlindeki konutun asgari %60 inşaat seviyesinde olması gerekir. Krediye konu gayrimenkul üzerine ipotek tesis edilmekte ve ayrıca […]